maandag 28 februari 2011

VERJAARDAG



 
Deze kaart heb ik al een tijdje geleden gemaakt. Zoals je ziet was hij voor Sarah zei werd 2 jaar oud en vond dit model wel leuk om te maken. Het idee heb ik gezien bij Colien ik had al eens een proef model gemaakt en als ik zag hoeveel plezier mijn kinderen er aan hebben dacht ik deze is ook wel leuk voor een 2 jarige dus vandaar. Hij is gemaakt van roze en paars cardstock de afdrukjes heb ik ingekleurd met de derwent potloden. De letters heb ik uitgesneden met de slice. Al met al is de kaart best leuk geworden.
ik heb nog een aantal kaarten klaar liggen waarvan ik de afdrukjes nog moet in kleuren dus er komen er nog een paar aan.
Groetjes Esther 

zaterdag 26 februari 2011

knutselen met de buurtjes



Donderdag avond ging mijn trainings avond niet door waardoor ons buurmeisje niet hoefde op te passen ze kwam toen met het idee om kaarten te komen maken dit wilde ze al best lang maar het kwam er steeds niet van. Dus donderdag kwam er 2 buurmeisjes en de buurvrouw de buurjongen kwam ook nog langs maar heeft niets gemaakt alleen mijn kinderen een beetje bezig gehouden en mee op bed gelegd. Het was een hele drukke maar gezellige avond. Sterre van 11 wilde kraag een merci doosje maken ze was niet zo goed in knutselen zei ze nou ik vind het wel mee vallen het doosje is erg mooi geworden. Froukje van 15 wilde graag een kaart maken ze had er erg veel zin in ze wilde een kaart na maken maar hij is toch heel anders geworden als we dachten maar hij is echt heel mooi geworden. Het is de onderste kaart met de vlinders. Ja en dan krijgen we Elsje haar leeftijd zal ik niet noemen het is moeder van de meiden dus doe maar een gok. Zei wilde een kaart maken en moest even bedenken hoe en wat maar na wat denken en puzzelen is er toch wat moois uit gekomen de eerste kaart is van haar. Het leuke is dat ze de smaak aardig te pakken hebben dus wie weet heb ik nu een aantal mensen aangestoken met het scrap virus.
De foto's zijn niet helemaal mooi maar het was al donker en ze wilde alles mee nemen natuurlijk dus vandaar.
Nu dat was het wel weer even tot de volgende keer.
Groetjes Esther

vrijdag 25 februari 2011

JARIG

Twee weken geleden was de dochter van mijn vriendin jarig en ja als 8jarige heb je alles al en dus wilde ze graag geld hebben. Vandaar dat ik dit geld envelopje gemaakt heb met sponge bob erop. Volgens haar moeder vind ze dat altijd leuk om naar te kijken. Ze vond het erg leuk om dit envelopje te krijgen en vooral de inhoud natuurlijk. Nu er zullen nog meer berichten gaan volgen ik liep een beetje achter dus kom gerust nog eens kijken. Groetjes Esther

Ruilen


Afgelopen woensdag zijn Colien, Marieken en ik naar Debby in Haarlem geweest om lekker te gaan knutselen. Dit keer was de bedoeling dat we thuis een kaartje zouden maken en dat zelfde materiaal in een enveloppe doen. Degenen die de enveloppe kreeg zou dus van het zelfde materiaal een kaart gaan maken het leuke daar van was dat die kaart er dan weer heel anders uit kwam te zien. hier boven zie je het resultaat de eerste kaart heb ik gemaakt en de kaart eronder is door Marieken gemaakt. Al met al was het een geslaagde dag.
groetjes Esther

woensdag 16 februari 2011

zomaar 2 kaarten


Een tijdje geleden heb ik 2 blokjes papier gekocht van basic grey waaruit dit papier dus ook komt. Ik moet zeggen ik vind het papier erg mooi en leuk om mee te werken. Heb er nu 2 kaarten mee gemaakt maar er volgen er nog meer. Het papier op beide kaarten zijn het zelfde heb het alleen omgedraaid vond ik wel grappig zo zijn het toch 2 verschillende kaarten geworden. De afdrukjes zijn ingekleurd met derwent potloden. De mal het ik uitgesneden met de cuttle bug. Nog een tekst stempeltje erop en klaar is kees (esther).Nu dat was het weer voor vandaag nog even bankhangen en dan lekker slapen tot morgen.
groetjes Esther

dinsdag 15 februari 2011

LOVE


Valentijnsdag is dan al wel weer voorbij maar toch wilde ik dit kaartje nog even plaatsen.
Het kaartje is gemaakt van creme en roze cardstock het papier is van Eline's huis erg leuk voor een kaart als deze. Het afdrukje is ingekleurd met derwent potloden en de hartjes zijn bewerkt met Diamond glaze zo springen ze er wat meer uit.
Er liggen nog heel wat kaarten klaar om te plaatsen dus kom maar gauw weer eens kijken.
Groetjes Esther

zondag 13 februari 2011

CONGRATULATIONS






Deze kaart heb ik vorig jaar november gemaakt voor colien. Ik dacht probeer eens wat anders dan anders het voorbeeld komt uit een tijdschrift ik dacht van magnolia maar weet dit niet zeker. Het viel nog niet echt mee om deze schudkaart te maken ik dacht dat doe ik wel even maar dat even duurde wat langer maar dat geeft niet het resultaat maak er zijn vind ik zelf.
Zo nu nog even lekker op de bank hangen en dan morgen weer een leuk middagje ziekenhuis peter zijn verstandskies moet eruit gesneden worden dat wordt leuk :)
groetjes Esther
 

donderdag 10 februari 2011

Goede morgen allemaal,
gauw nog even een kaartje plaatsen voor ik de kinderen naar school breng en dan lekker na een nacht werken naar bed mag.
Deze kaart heb ik ongeveer 2 weken geleden gemaakt voor lieve vrienden die wel een kaartje konden gebruiken.Het papier had ik al lang geleden gekocht vond de kleuren wel leuk niet te zoet en toch een beetje stoer vanwege die stippen het afdrukje heb ik ingekleurd met derwent potloden. De cirkels zijn gemaakt met de cuttle bug en het randje er omheen maakte het weer wat af. al met alis het kaartje toch best leuk geworden.
Nou ik wens jullie een fijne dag ik ga zo lekker slapen ben er echt aan toe!
groetjes Esther

dinsdag 8 februari 2011

happy birth day

Deze kaart heb ik al lang geleden gemaakt de sketch komt volgens mij bij Tiets vandaan.Deze sketch blijf ik erg leuk vinden en het papier heeft lekkere vrolijke kleuren daar hou ik wel van dus er zullen nog wel meer vrolijke gekleurde kaarten volgen.
groetjes en tot de volgende keer Esther

Bedankt



Hallo daar ben ik weer
hier een kaartje dat ik al een hele tijd geleden gemaakt heb ik weet er dan ook maar weinig meer over te vertellen behalve dat ik het papier wel heel erg leuk vond om mee te werken lekker vrolijk. Ik heb er een bedank kaart van gemaakt is altijd handig om op voorraad te hebben.
groetjes Esther

een award wie had dat gedacht

Hoi allemaal,


Het is niet te geloven maar ik heb een award gekregen van sanne ik ben er erg blij mee moest alleen wel even kijken hoe ik het allemaal op mijn blog moest zetten ben daar nog niet zo handig in maar ja dat komt vanzelf. het is wel een stimulans om meer kaarten te gaan maken en deze dan ook op mijn blog te zetten daar ben ik nog wat laks in maar hoop dat het nu helemaal goed komt.nu mag ik hem ook doorgeven hieronder komen ze:
-Sanne
-Sandra
-Janet

Voor de mensen die de award van mij hebben gekregen, volg de volgende instructies:

- Maak een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank op haar blog voor deze award.
- Geef deze award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.
- Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Veel plezier met jullie award! Jullie hebben hem verdiend!

groetjes Esther